Katalog zbiorów

KATALOG KSIĘGOZBIORU GBP W CEGŁOWIE

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje w odpowiedzi na pytanie: Bertall
                       

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Tyt. oryg.: "Physiologie du gout, ou Méditations de gastronomie transcendante ".
"Medytacje o gastronomii doskonałej "


AUTOR:

Brillat-Savarin, Jean Anthelme [>>]

POZ/ODP:

Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla.

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 2016.

HASŁA:

  1. Kucharstwo
  2. Kultura stołu
  3. Szkice literackie francuskie - 19 w.

FORMA
GATUNEK:

Książki.

WYDANIE:

Wyd. 4, dodruk

OPIS
FIZYCZNY:

250, [5] s. : il. ; 18 cm.

SYGNATURA:

821-4/-6

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000470641

47064

UWAGI:

Tyt. okł. i grzb.: Fizjologia smaku. Na książce pseud. aut., nazwa: Charles Albert d`Arnould.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
                       

Krzysztof Kolumb

AUTOR:

Cooper, James Fenimore

POZ/ODP:

James Fenimore Cooper ; przekł. [z ang.] Ludwika Jenike ; il. Bertalla [pseud.].

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Novum", 1989.

HASŁA:

  1. Colombo Cristoforo - beletrystyka
  2. Literatura młodzieżowa amerykańska - 19 w.

OPIS
FIZYCZNY:

247, [1] s. : il. ; 23 cm.

SYGNATURA:

  III

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

400000194660

19466

UWAGI:

Nazwa il. : Charles Albert d`Arnould.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW